Sokféleképpen elmondhatnánk, miért a mi lakásainkat vegyék meg, de inkább elmondunk egy történetet. Hagyjuk helyettünk beszélni az egyik lakónk véleményét.

Amikor legutóbbi házunk épült, egy kedves hölgy érkezett érdeklődőként hozzánk. Az egyik földszinti lakás érdekelte. Megtetszett neki, de mielőtt megvette volna, a lányát hívta segítségül, aki egy minőségellenőrző vállalatnál dolgozik. Alapos munkát végzett. Egy a maga és kollégái által összeállított, kompromisszumokat nem tűrő listával a kezében érkezett hozzánk. A listát végül egyesével kipipálta, és azt tanácsolta édesanyjának, vegye meg a lakást.

De az igazi dicséret nem ez volt. Nem az, hogy egy ilyen komoly megmérettetésen helyt állt az általunk épített ház. Meglepetésünkre nemsokára a hölgy újra felkeresett minket, majd a jelenleg épülő Bikszádi utcai beruházásunkban vett egy hatalmas lakást magának is.

Ez a hitelesség. Számunkra a személyes kapcsolat, a megbízhatóság épp olyan fontos, mint az épülő otthon minősége. Ezekben 12 éve nem ismerünk kompromisszumot.