Bikszádi utca 40.

A Tétényi út egyik mellékutcájában, zöldellő fák között épül ez a rendkívüli, 6 lakásos kis társasház. Remek fekvésű és kivételesen jó beosztású lakásokat alakítottunk ki. Jelen stádiumban még belső átalakítások is lehetségesek. Hívjon minket és nézze meg saját szemével, mennyi mindent ki lehet hozni belőlük!


Nagyobb térképre váltás
Újházy utca

Ez egy 20 lakásos társasház a Petzvál és a Újházy utca sarkán, közvetlenül a Fővárosi Művelődési Ház mögött. Mérete ellenére kellően mozgalmas homlokzatot kapott, melyben a 35 nm-es lakástól a 120 nm-esig minden megtalálható.

Nagyobb térképre váltás
Rácz Aladár utca

A XII. kerület egyik legszebb részén, a Széchenyi hegyen épült ez a tervek szerint 3 lakásos társasház. Végül egy tulajdonosa lett az egész épületnek, aki óriás tetőteraszáról nap mint nap az alatta elterülő városra tekinthet.

Nagyobb térképre váltás
Fürj utca

A XI. és XII. kerület határán lévő Sashegyen épült ez a 6 lakásos társasház, egy csendes kis utcában. A nyugodt környezet és a szellős kert mágnesként vonzza az embert. Az Ybl-díjas Szendrő Péter családias léptékű házat tervezett.

Nagyobb térképre váltás
Fejér Lipót utca

Csakúgy, mint a Sárbogárdi úti társasházunk, ez is a XI. kerület közkedvelt részén található, csodálatos platánokkal tűzdelt utcában épült. A telek a hatalmas parkra néz, itt kapott helyet ez a 8 lakásos társasház.

Nagyobb térképre váltás
Homokóra utca

Adyligeten, száz éves fák árnyékában áll ez a meghitt hangulatú 4 lakásos társasház. A két egységből álló épület egyik tetőterében barátságos galéria épült, míg a másik tetején 50 nm-es tetőterasz kapott helyet.

Nagyobb térképre váltás
Fenyves Lejtő utca

Három lakásos villa épült át a Rózsadomb egyik rövid, kis zsákutcájában. A lakásokból lenyűgöző kilátás nyílik a Gellért-hegytől egészen a János-hegyig. A telek elhelyezkedésének köszönhetően a lakásokból látható panorámát később sem zavarhatja meg semmi.
Nagyobb térképre váltás
Szépvölgyi út

A II. kerületi Szépvölgyi út tetején, már-már az erdő szélén került átépítésre egy monumentális családi ház. Komoly átalakítások segítségével sikerült megvalósítani egy irodaházat, melyben egy bank és informatikai cégek kaptak otthont.

Nagyobb térképre váltás
Pálvölgyi út

Pálvölgyi cseppkőbarlang, Magyarország egyik legszebb barlangja. E felett, a Korda villa közelében egy gyönyörű panorámával rendelkező telken 5 tulajdonos talált otthonra egy rendhagyó formájú házban. A telek különlegessége, hogy egyrészt a városra, másrészt egy közeli erdőre nyílik kilátás.
Nagyobb térképre váltás
Zugligeti út

A Libegő alsó megállójától nem messze, műemlékvédelem alatt álló szomszédos házak között szunnyadt ez a gyönyörű telek. A Fürj utcai építkezésnél remekelt Szendrő Péter tervezte ezt a 4 lakásos házat is. Első osztályú anyagok beépítésével igazi luxus teremtetett az ott élők számára.
Nagyobb térképre váltás
Sárbogárdi út

A XI. kerület talán legfelkapottabb részén, parkok és kis forgalmú utak által szegélyezett telkek között épült ez az egyszerű vonalvezetésű, kényelmes lakásokat magába foglaló 8 lakásos társasház.

Nagyobb térképre váltás
Kalotaszeg u. 21.

A Kalotaszeg utca 7. szám alatt megépült ház sikerén felbuzdulva építettük meg ezt a 13 lakásos társasházat. Megjelenését illetően a ház nagyban illeszkedik az utcában megépült új társasházakhoz, a lapostetőnek köszönhetően mégis egyedi tudott maradni.
Nagyobb térképre váltás